Klusbedrijf Arnhem

Vloerverwarming

Vloerverwarming

Vloerverwarming is een ideaal comfort systeem waarbij onder uw vloerafwerking een systeem geplaatst is waarmee uw woon/leef ruimte verwarmt wordt. Vloerverwarming systemen maken gebruik van lage temperaturen.

Omdat vloerverwarming lage cv-water temperaturen verdraagt om de ruimte te verwarmen, is het onder vrijwel elke vloer plaatsbaar en een zeer energie zuinige manier van verwarmen.

Wat de vloerverwarming kosten per m2 zijn, moet eerst vooraf gegaan worden aan de vraag ‘is vloerverwarming in mijn situatie mogelijk’, en welke type woning heb ik? Hoe verwarm ik mijn woning momenteel? Waar bestaat de huidige vloerconstructie uit en wat wil ik uiteindelijk bereiken?

Vloerverwarming is in bijna iedere situatie mogelijk en creëert niet alleen een ideaal comfort maar zorgt ook voor structureel veel lagere energie kosten. Zuinig stoken met vloerverwarming is zuinig verwarmen. Dit komt doordat de temperatuur van het cv-water veel lager ligt dan bij traditionele radiator verwarming. Hierdoor kan de cv-ketel veel beter presteren omdat veel makkelijker de balans gevonden wordt tussen maximale efficiëntie en prestatie. Wat we hiermee bedoelen is dat de cv-ketel doordat de watertemperatuur bij het verwarmen met vloerverwarming veel lager in temperatuur gestookt hoeft te worden dan met traditionele radiatoren, het toestel altijd hoog rendement kan stoken. Hetgeen bij radiatoren niet het geval is. Een betere en stabielere warmte distributie tegen een veel lagere kostprijs is hierdoor een feit. Goedkope verwarming, een win-win situatie dus.

Vloerverwarming

Samen maken we uw huis volledig voldoen aan uw wensen